Burenspel roulette

burenspel roulette

Er zijn verschillende strategieën die je kan gebruiken bij online roulette. De meeste systemen zijn door spelers bedacht. Dankzij de komst van het internet zijn dit soort systemen eenvoudig online te vinden. Je hoeft dus niet meer het systeem van andere spelers te leren ontdekken. Naast het leren ontdekken van systemen is er één strategie die je gewoon kan aanklikken. Het burenspel roulette is een strategie die je gewoon zelf kan toepassen. Je hoeft hier echt geen expert voor te zijn om het systeem toe te passen. Wij leggen je hier uit hoe je de strategie zelf kan toepassen in het casino.

Waarom wordt er een strategie gebruikt?

Als je roulette speelt kan je helemaal zelf bepalen hoe je dit gaat doen. Je kan zelf geld gaan inzetten op een getal. Of je kan echt alles uit je spel halen door te gaan spreiden. Door je inzet te spreiden maak je een grotere kans om te winnen. De kans dat je wint door simpelweg één fiche op één getal in te zetten is eigenlijk slechts 2%. Dit betekent dat er 98% kans is dat je verliest. Logisch dus dat er spelers strategieën toepassen om te winnen. Strategieën zorgen ervoor dat je gaat spreiden volgens een bepaalde methode. Dit kan je zelf gaan toepassen of je kan aan de slag met een kant-en-klaar systeem zoals het burenspel. Met dit systeem loop je een minder groot risico om te verliezen.

Vier kant-en-klare strategieën

Het burenspel bestaat uit vier kant-en-klare strategieën waar je uit kan kiezen. Je kan kiezen voor de kleine cirkel, grote cirkel, orphelins en zero-spel. Het burenspel is eigenlijk de algemene term voor deze standaard inzetten. Het wordt zo genoemd omdat de getallen waar je op het wiel “buren” van elkaar zijn. Het zijn vaak geen buren op het speelveld. Het burenspel wordt overigens niet bij elk roulette spel aangeboden. Als het wel wordt aangeboden zie je een standaard inzet tafel en een ovale cirkel bovenin. De cirkel is ingedeeld in vier vakken. De kleine serie, orphelins, grote serie en zero. Door je fiches op één van deze vakken neer te leggen speel je volgens de “standaard inzet” van bijvoorbeeld het zero spel.

Zero spel

Eigenlijk zijn dit alle buren van de 0 op het wiel. Je legt bij deze standaard inzet 4 fiches in en deze worden verdeeld over 7 buren rond de 0. Bij deze inzet worden er fiches ingezet op: 12,35,3,25,0,32 en 15. Op alle getallen wordt een split bet geplaatst. 32 en 35 liggen bijvoorbeeld naast elkaar. Hier wordt dus een fiche tussen in gelegd. Dit wordt een split bet genoemd. Alleen op 26 wordt een straight bet geplaatst. Een straight bet betekent dat er één fiche op één getal wordt ingezet. Hierdoor ben je in totaal 4 fiches kwijt om op 7 getallen in te zetten bij het zero-spel. Je spreidt zo je inzet over deze 7 getallen in de hoop dat er één valt.

Kleine serie

Bij Frans roulette wordt de kleine serie ook wel tiers genoemd. Dit betekent vrij vertaalt 1/3. Je speelt met de kleine serie met ongeveer 1/3 van alle getallen. Een flinke spreiding dus over het speelveld met alle getallen. In totaal ga je op 12 getallen inzetten. De getallen liggen allemaal onderin het wiel. Je begint met inzetten op 27 t/m 33. Voor het inzetten op de 12 getallen heb je slechts 6 fiches nodig. De getallen zijn namelijk allemaal buren van elkaar. Je kan dus een split bet op de getallen plaatsen. Mocht één van de 12 getallen vallen, dan win je 18 keer je inzet. Dit maakt de kleine serie een gokje waard.

Grote serie

grote serie roulette

Naast een kleine serie is er natuurlijk ook een grote serie. De grote serie is de Nederlandse vertaling vanuit het Engels. Maar de Franse benaming voor deze inzet is logischer. In het Frans noemen ze de grote serie: voisins du zero. Dit betekent de buren van de nul. Dit zijn alle getallen aan de bovenkant van de cirkel. In totaal kost het 9 fiches om met de grote serie te spelen. Je gaat bij de grote serie inzetten op: 0-2-3-4-7-12-15-18-19-21-22-25-26-28-29-32-35. In totaal zijn dit 17 getallen waar je met 9 fiches op inzet. Vanwege het grote aantal getallen is de winkans 50%. Als je wint pak je door je inzet ongeveer 2 fiches winst. De winst is dus niet groot, maar de kans om te winnen wel!

Orphelins

Als je alle burenspellen bij elkaar pakt hou je nog een paar getallen over waar niet op ingezet wordt. Dit worden de orphelins oftewel weeskinderen genoemd. Als je voor een orph inzet kiest ga je op deze getallen fiches inzetten. Dit zijn de volgende getallen: 1,6,9,14,17,20,31 en 34. Je zet hiervoor 5 fiches in. Je plaatst allemaal split bets behalve op de 1. De 1 heeft geen buur dus hier plaats je een straight bet op. Als een orphelin valt win je dus minimaal 17 keer de inzet en dit kan nog hoger oplopen als nummer 1 valt.

€250 + 100 FS